Event Details


•Saturday 28th November 
•2 Hours of Barcelona, Spain 🇪🇸
•Four splits: 20 car grids: 80 car max entry
•15 minutes FP, 15 minutes Q, 120 minute R
•FP’ 5pm, Q’ 6pm, R’ 7pm
•Multiplier x2 •Two mandatory pit stop•Full formation lap•Full cool down lap

WEATHER


Real time weather forecasts:
SOP Motorsport will take real time weather forecasts and implement what they believe to be like for like

THE RACES

SPLIT 1
18:00 UTC 15 min FP
18:15 UTC 15 min Q
18:30 UTC 120 min R

SPLIT 1B
18:00 UTC 15 min FP
18:15 UTC 15 min Q
18:30 UTC 120 min R

SPLIT 2
20:30 UTC 10 min FP
20:45 UTC 15 min Q
21:00 UTC 120 min R

SPLIT 2B 
20:30 UTC 10 min FP
20:45 UTC 15 min Q
21:00 UTC 120 min R

PITSTOP
•Mandatory pitstop: YES
•Mandatory tyre change: NO
•Mandatory refuel: YES
•Refuelling allowed: YES
•Pit lane speed limit – please learn where the entry of the pit lane is *AND* ensure you are slowed to the limit (50kph) before that line. 

SIGN UP
Sign up will be found in discord

STEWARDING
There will be post race stewarding via our ticketing feature found in discord

EVENT RULES

This event will follow our regular rules that you must read and follow in order to participate in our events.

You can read them via the links below:

SOP Community Rules
SOP Race Rules
SOP Driver Licence

Join the Discord to register for the event

%d bloggers like this: